Betaalmogelijkheden

Er zijn vier mogelijkheden:

 1. Met iDeal of Bancontact (gratis):
  Wanneer u electronisch bankiert kunt u betalen met iDeal of Bancontact. Deze veilige betaalmethode wordt door bijna alle banken ondersteunt.
  Het voordeel is dat de betaling direct bij ons binnen is en uw order dan ook gelijk verwerkt wordt.
 2. Met Creditcard/VISA/Paypal via Multisafepay (gratis):
  Met uw Mastercard-, Visa-kaart of met uw Paypal-account kunt u via het Multisafe-platform gratis bij ons betalen. Het voordeel is dat de betaling direct bij ons binnen is en uw order dan ook gelijk verwerkt wordt.
 3. Achteraf betalen met Billink (kosten: € 0,99)
  U kunt bij ons een bestelling plaatsen die u pas na levering van de bestelde producten hoeft te betalen. Op de afrekenpagina kiest u dan voor de betaalmogelijkheid 'Achteraf betalen'.

  Voor achteraf betalen hebben wij gegevens van u nodig die wij bij andere betaalmogelijkheden niet van u verlangen. Deze gegevens worden enkel gebruikt door onze betaalpartner Billink om te controleren of uw aanvraag voor achteraf betalen wordt geaccepteerd. Zodra uw aanvraag geaccepteerd is, nemen wij uw bestelling direct in behandeling en zullen wij deze aan u verzenden volgens de aangegeven levertijden.

  U ontvangt van Billink een factuur. De factuur dient u binnen twee weken na ontvangst van uw bestelling aan onze betaalpartner Billink te voldoen.

  De kosten voor deze betaalmethode bedragen €0,99.