Voordeelpas

Spaar voor korting met uw Shoetime Voordeelpas!

Met ons Shoetime spaarsysteem spaart u voor aantrekkelijke kortingen en profiteert u van extra voordeel. Bij iedere aankoop die u bij ons doet, spaart u 5% van het aankoopbedrag. Dit geldt voor aankopen die in de winkel plaatsvinden als wel aankopen via onze webshop. Bij een spaarsaldo vanaf 10 euro heeft u ook letterlijk 10 euro gespaard en deze kunt u vervolgens verzilveren bij uw eerstvolgende aankoop (in de winkel). Met het eventuele resterende saldo begint u meteen weer te sparen voor de volgende kortingsbon. Let op: u kunt zowel offline als online sparen, maar het spaarsaldo kan alleen in de winkel worden verzilvert!

De administratie van het Shoetime spaarprogramma is geheel geautomatiseerd. Dit houdt in dat er geen fysiek pasje niet meer nodig is. U hoeft enkel uw postcode en huisnummer op te geven en de punten worden automatisch bijgeboekt bij uw spaartegoed! Online is het belangrijk dat u ingelogd bent tijdens het verrichten van een aankoop met uw online account, welke eventueel is gekoppeld aan uw winkelaccount. Wanneer u enkel via onze webshop winkelt, hoeft u geen winkelaccount te hebben om te kunnen sparen. Wanneer u wel al een winkelaccount heeft, is het belangrijk dat u even uw emailadres doorgeeft aan een van onze winkelmedewerkers. Dan krijgt u een mailtje waarmee u uw winkelaccount kunt koppelen aan een online account. Zo kunt u zowel offline als online sparen!


Exta voordeel voor Shoetime spaarders!

Als Shoetime-spaarder ontvangt u ieder seizoen een uitnodiging voor de VIP-dag. Tijdens deze VIP-dag (ook online!) ontvangt u 20% korting op de gehele nieuwe collectie*. De uitnodigingen voor de VIP-dag kunnen om praktische redenen uitsluitend per email worden verstuurd. Voldoende reden dus om snel een account aan te maken!

*: met uitzondering van aanbiedingen en afgeprijsde artikelen.