Verzending

Zodra u een bestelling heeft geplaatst op onze website, ontvangt u een orderbevestiging via het opgegeven emailadres. Hierna gaan wij direct voor u aan de slag om uw pakketje met de grootst mogelijke zorgvuldigheid in te pakken en te verzenden. Al onze pakketjes worden verstuurd door middel van de services van PostNL. U kunt ervoor kiezen om uw pakketje thuis te laten bezorgen, maar u kunt er tevens voor kiezen om het pakketje af te laten leveren bij een PostNL punt bij u in de buurt. Dit is aan te geven tijdens het bestelproces op onze website.

Verzending binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van 35 euro is gratis. Een order onder de €35,- kost € 3,95. Wanneer een bestelling naar België en Duitsland moet worden verzonden, komt er €10 verzendkosten bij uw bestelling. Er worden geen bestellingen buiten Nederland, Duitsland en België verzonden. Voor meer informatie over onze retourkosten kunt u terecht bij het kopje retourneren.

Wij versturen onze pakketten CO2 neutraal via PostNL.

Een PostNL-pakketbezorger levert uw bestelling op het door u opgegeven adres af. Bij geen gehoor wordt op de volgende werkdag een tweede bezorgpoging gedaan. Indien na twee bezorgpogingen de bestelling niet is afgeleverd, wordt deze maximaal 2 weken op het afhaalkantoor bij u in de buurt bewaard (u krijgt hiervan een kaartje in de bus). Na deze twee weken wordt de bestelling automatisch naar ons geretourneerd.