Rohde

Filter
Van hoog naar laag sorteren
 1. Rohde muil
  Vanaf € 34,99
  Nieuw
 2. Rohde muil
  Vanaf € 39,99
  Nieuw
 3. Rohde muil
  Vanaf € 39,99
  Nieuw
 4. Rohde muil
  Vanaf € 44,99
  Nieuw
 5. Rohde muil
  Vanaf € 34,99
  Nieuw
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Rohde schoenen, comfort en kwaliteit

Bij Shoetime zijn we altijd op zoek naar schoenen om aan ons assortiment toe te voegen. Veel mensen gaan naar een schoenenwinkel, of bezoeken een schoenenwebshop, om daar schoenen te vinden die hip zijn, of die de hoogste kwaliteit leveren. Toch hoeft schoeisel niet altijd hip te zijn, het is ook vaak belangrijk om te letten op het comfort. Neem bijvoorbeeld de schoenen van het bekende merk Rohde, die comfort en kwaliteit met elkaar combineren

Schoenen van Rohde bij Shoetime

Als u op zoek bent naar een merk dat weet hoe je een comfortabele schoen van hoge kwaliteit maakt, dan hoeft u niet verder te kijken dan de schoenen van Rohde. Dit is een merk dat zich specialiseert op het gebied van slippers en muiltjes. Prettige, goed zittende schoenen die u aan kunt schuiven zonder u zorgen te hoeven maken over het feit of ze wel lekker zullen zitten. Daar hebben de experts van Rohde schoenen namelijk heel wat ervaring mee.

Rohde schoenen online kopen

De schoenen van Rohde vindt u uiteraard terug in het assortiment van Shoetime. Bij ons hoeft u niet bang te zijn dat u de hoofdprijs hoeft te betalen. Zo betaalt u bij ons namelijk geen verzendkosten en heeft u de keuze om met onze Family Card te sparen voor aantrekkelijke kortingen. Wij zorgen er ook altijd voor dat uw bestelling snel uw kant opkomt.