Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Vanaf het moment dat u heeft laten weten van de koop af te zien, heeft u vanaf dát moment maximaal 14 dagen om de producten daadwerklijk te retourneren.

Besluit u om uw bestelling geheel of gedeeltelijk te retourneren, dan kunt u gebruik maken van de retourdocumenten die bij uw bestelling geleverd worden. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Graag terugsturen met originele verpakking indien dat redelijkerwijs mogelijk is. Indien u op eigen kosten wilt retourneren, dan kunt u de producten terugsturen naar het volgende adres: Postbus 7103, 5980 AC Panningen.

U mag de schoenen passen, maar niet gebruiken. U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Indien u dit wenst mag u de retourzending binnen 14 dagen na ontvangst schriftelijk, per post of per e-mail bij ons aanmelden, dit is echter niet verplicht.

U kunt de retourzending afgegeven bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Hier betaalt u geen portokosten. Wel vragen wij een bijdrage in de retourkosten van €3,95, indien u gebruik maakt van ons antwoordnummer. Deze kosten worden verrekend met het bedrag wat u van ons terug krijgt.

Shoetime Online
Antwoordnummer 4023
5980 ZX Panningen

Indien u op eigen kosten wilt retourneren, dan kunt u de producten terugsturen naar het volgende adres:

Postbus 7103, 5980 AC Panningen..

Stuurt u retour vanuit België? Dan dient u eerst een e-mail te sturen naar onze klantenservice (service@shoetimeonline.nl) onze medewerkers maken dan een retourlabel voor u aan. Dit retourlabel kunt u vervolgens zelf uitprinten en op het pakket plakken.

U kunt de bestelling ook retourneren in een van onze winkels. Retourneren in onze winkels is helemaal gratis! U krijgt dan het betaalde bedrag contant terug.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Wij streven er echter naar om de betaling zo snel mogelijk terug te storten. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht.

 

Als u uw bestelling bij ons plaatst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.