Altijd shoetime

ALTIJD de laagste prijs

Wij bieden als enige in de schoenenbranche een laagste-prijs garantie. Is hetzelfde artikel bij een concurrent toch goedkoper*, dan betalen wij u het verschil terug. Zo bent u bij ons altijd voordeliger uit! *De laagste-prijs garantie is op voorbehoud van specifieke kortlopende acties bij concurrenten.

ALTIJD actie

Wij hebben het hele jaar door aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Zo shopt u altijd het meest voordelig, het gehele jaar door!

ALTIJD de leukste merken

Inmiddels hebben wij, naast onze eigen merken, ook een indrukwekkend assortiment aan diverse trendy- en comfortmerken in onze collectie. Hier zijn wij trots op en geven u desgewenst graag een passend advies over welk merk het beste bij uw voeten past!

ALTIJD tijd voor jou

Wij bieden altijd uitstekende service. Indien u een klacht heeft, gaan wij graag met u in overleg voor een passende oplossing.

Wilt u op een door u gekozen tijdstip rustig schoenen doorpassen mét deskundige hulp? Maak dan een afspraak bij één van onze filialen voor een pas-sessie met een van onze medewerkers. U geeft uw wensen door en wij zetten alvast een gepaste selectie voor u klaar. Geen zoektocht meer, maar op een ontspannen en vriendelijke wijze uw nieuwe schoenen uitzoeken.