Voordeelpas

Spaar voor korting met uw Shoetime Voordeelpas!

Met de Shoetime Voordeelpas spaart u voor aantrekkelijke kortingen en profiteert u van extra voordeel. Bij iedere 20 euro die u bij ons uitgeeft, krijgt u één punt. Bij een puntensaldo van 10 punten heeft u een kortingsbedrag van € 10,- bijeen heeft gespaard. Vervolgens ontvangt u een kortingsbon van 10 euro, welke automatisch wordt meegegeven bij uw eerstvolgende aankoop. Met het eventuele resterende saldo begint u meteen weer te sparen voor de volgende kortingsbon.

De kortingsbon is 12 maanden geldig en kan worden ingeleverd bij uw online of offline aankopen, vanaf een minimum bestedingsbedrag van 30 euro (de bon is niet geldig in combinatie met andere acties of op afgeprijsde artikelen).
Let op: op verzoek van vele klanten kan de waardecheque voortaan bij een aankoopbedrag van minimaal 75 euro ook worden ingeleverd op actie-aanbiedingen en afgeprijsde artikelen!

De administratie van de Shoetime Voordeelpas is geheel geautomatiseerd. Dit houdt onder andere in dat u uw pasje niet meer nodig heeft in de winkel. U hoeft enkel uw postcode en huisnummer op te geven en de punten worden automatisch bijgeboekt bij uw spaartegoed!


Exta voordeel voor Shoetime Voordeelpas-houders!

Als houder van de Shoetime Voordeelpas ontvangt u ieder seizoen een uitnodiging voor de VIP-dag. Tijdens deze VIP-dag (ook online!) ontvangt u 20% korting op de gehele nieuwe collectie (niet in combinatie met andere acties). De uitnodigingen voor de VIP-dag kunnen om praktische redenen uitsluitend per email worden verstuurd.

Voldoende reden dus om snel uw Voordeelpas aan te vragen. Om u goed te kunnen informeren over de voordelen van de Voordeelpas en om u zo snel mogelijk uw bij elkaar gespaarde kortingsbonnen te kunnen toezenden is het belangrijk dat wij uw correcte email-adres hebben. Heeft u al een Voordeelpas, log dan even in en controleer uw gegevens.

*: met uitzondering van aanbiedingen en afgeprijsde artikelen.