Retourneren

Vanaf de dag van ontvangst van uw pakket heeft u 14 dagen bedenktijd. Besluit u om uw bestelling geheel of gedeeltelijk te retourneren, dan kunt u gebruik maken van de retourdocumenten die bij uw bestelling geleverd worden. Wij accepteren uw retourzending alleen als het product in originele en ongedragen staat verkeerd. U mag de schoen uiteraard wel passen!

Indien u dit wenst mag u de retourzending binnen 14 dagen na ontvangst schriftelijk, per post of per e-mail bij ons aanmelden, dit is echter niet verplicht. 

U kunt de retourzending afgegeven bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Hier betaalt u geen portokosten. Wel vragen wij een bijdrage in de retourkosten van €3,95, deze worden verrekend met het bedrag wat u van ons terug krijgt. Stuurt u uw gehele bestelling retour, dan krijgt u eventuele verzendkosten uiteraard ook van ons retour (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering).

Retouradres:
Shoetime Online
Antwoordnummer 4023
5980 ZX Panningen

Stuurt u retour vanuit België, dan kunt u het pakketje afgeven bij het dichtstbijzijnde postkantoor. U dient dan wel portokosten te betalen, deze zijn voor uw eigen rekening. Uiteraard brengen wij dan niet de eigen bijdrage van €3,95 op de retourkosten in rekening.

De terugbetaling krijgt u maximaal 14 dagen nadat uw retourzending bij ons is binnen gekomen retour. Wij streven er echter naar om de betaling zo snel mogelijk terug te storten. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. 

U kunt de bestelling ook retourneren in een van onze winkels. Retourneren in onze winkels is helemaal gratis! U krijgt dan het betaalde bedrag contant terug.

Als u uw bestelling bij ons plaatst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.