Sparen voor korting

Op deze pagina tref je meer informatie aan over het sparen voor korting.


Exta voordeel voor Shoetime spaarders!

Bij iedere aankoop die je bij ons doet, spaar je 5% van het aankoopbedrag. Dit geldt voor aankopen die in de winkel plaatsvinden als wel aankopen via onze webshop. Bij een spaarsaldo vanaf 10 euro heb je ook letterlijk 10 euro gespaard en deze kun je vervolgens verzilveren bij  je eerstvolgende aankoop (in de winkel). Met het eventuele resterende saldo begin je  meteen weer te sparen voor de volgende kortingsbon. Let op: je kunt zowel offline als online sparen, maar het spaarsaldo kan alleen in de winkel worden verzilverd!

De administratie van het Shoetime spaarprogramma is geheel geautomatiseerd. Dit houdt in dat er geen fysiek pasje meer nodig is. Je hoeft enkel je postcode en huisnummer op te geven en de punten worden automatisch bijgeboekt bij jouw spaartegoed! Online is het belangrijk dat je ingelogd bent tijdens het verrichten van een aankoop met je online account, welke eventueel is gekoppeld aan je winkelaccount. Wanneer je enkel via onze webshop winkelt, hoef je geen winkelaccount te hebben om te kunnen sparen. Wanneer je wel al een winkelaccount heeft, is het belangrijk dat je even jouw emailadres doorgeeft aan een van onze winkelmedewerkers. Dan krijg je een mailtje waarmee je jouw winkelaccount kunt koppelen aan een online account. Zo kun je zowel offline als online sparen!

Als Shoetime-spaarder ontvangt u ieder seizoen een uitnodiging voor de VIP-dag. Tijdens deze VIP-dag (ook online!) ontvangt u 20% korting op de gehele nieuwe collectie*. De uitnodigingen voor de VIP-dag kunnen om praktische redenen uitsluitend per email worden verstuurd. Voldoende reden dus om snel een account aan te maken!

Waar kan ik mijn spaarsaldo bekijken?

Het spaarsaldo wordt bij iedere aankoop direct bijgewerkt en afgedrukt op de kassabon. Online kun je inloggen op jouw account en zie je je saldo bij mijn account.

Spaar ik over online aankopen?

Ja, als je een account hebt aangemaakt, dan spaar je automatisch via je account. Als je kijkt bij mijn account, dan zie je al jouw gegevens, inclusief het spaarsaldo.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met ons hoofdkantoor: 088 - 1233 088.